Werken bij Huijskes VRT

Werken bij Huijskes VRT betekent dat je van alle markten thuis bent, je mee wil denken in de groei van onze organisatie, goed met klanten om kan gaan en tot het uiterste kan en wil gaan in kwaliteit en deskundigheid.

Werken bij Huijskes VRT betekent ook dat je terecht komt in een modern kantoorpand midden in het centrum van Overloon waar ruime parkeermogelijkheden aanwezig zijn, diverse opleidingsmogelijkheden voor je zijn, een open bedrijfscultuur gehanteerd wordt en waar gedeeltelijk thuiswerken tot de standaard behoort. 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een :

Junior en/of senior verkeersregeltechnisch adviseur

Ben jij een enthousiaste specialist op het gebied van verkeersregeltechniek? Houd je van complexe problemen en krijg je energie als het je lukt om ingewikkelde projecten weer op de rails te krijgen? Staat het belang van de opdrachtgever bij jou op nummer 1? Dan zijn we naar jou op zoek!

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: 

Het ontwerpen, specificeren en programmeren van verkeersregelingen, overleg voeren met opdrachtgevers, adviseren bij verkeers(regel)kundige oplossingen, het uitvoeren van VISSIM simulatie studies, het uitvoeren van fabrieksafnames (FAT) en in bedrijfstellingen (SAT) en het observeren van de regelingen op locatie. 

Je cv met begeleidende brief kun je sturen naar Elly Gommans - van Els, email: info@huijskesvrt.nl.